10 de July / 2017

La ministra Isabel García Tejerina va visitar la setmana passada l’inici de les obres de modernització de regadius del sector 23 de la Sequia Reial del Xúquer, en el terme municipal d’Algemesí, on a més va anunciar la pròrroga del Reial decret de Sequera en la conca del Xúquer, que encadena ja tres campanyes en situació d’alerta per dèficit hídric.

Segons va explicar la ministra, aquestes obres, que s’inclouen en el Pla d’Actuacions Prioritàries del Govern, «van a significar un estalvi important d’aigua» i el seu objectiu és «avançar en l’agricultura que tots desitgem: més sostenible, més rendible, més productiva i amb major cura d’un recurs com l’aigua».

García Tejerina, que va estar acompanyada en la seua visita pel delegat del Govern a la Comunitat Valenciana i per representants municipals i del Jurat de Reg d’Algemesí, va informar que s’ha invertit al voltant de 700.000 € per a la col·locació de la canonada de transport d’aquest sector, que proveirà de reg per goteig a 3.557 fanecades de 894 parcel·les diferents.

Una resposta a «La ministra d’Agricultura visita les obres de millora del regadiu d’Algemesí»

  1. Menys genuflexions i boato per part dels nostres representants cao a un Govern que ens té a “pa i aigua”, pel que fa al finançament de la Comunitat. Esta ministra a vingut a fe un visita política, per intentar restaurar la “pèssima imatge” que ha deixat eixe partit, despres de 20 anys de govern en majoria absoluta. Es de vergonya que, després del anys de retràs que portem en estes obres, vinga a si a fer-se la foto i el nostres representants encara lw facen “palmes”.
    Senyor representants: menys boato i més rehibindicació i autocrítica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *